Premierul Boris Johnson, internat de urgență în spital după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 

Premierul Boris Johnson, internat de urgență în spital după ce a fost diagnosticat cu Covid-19
Boris Johnson - prim ministrul Regatului Unit (24 iulie 2019)
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 06 Aprilie 2020
Data actualizare: 06 Aprilie 2020
In vârstă de 55 de ani, Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost internat în spital duminică seară, la 10 zile după ce a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19. 

Potrivit site-ului BBC, purtătorul de cuvânt al premierului a dat o declarație prin care relatează că simptomele omului de stat au fost "persistente", iar decizia de a fi spitalizat a fost o măsură de precauție ca situația să nu scape de sub control. 

În urma spitalizării, starea premierului este una stabilă, asta după ce în decursul serii i-au fost făcute "investigații de rutină", conform site-ului BBC

Citește și: Comoara ascunsă a Reginei, de sub Palatul Buckingham. Valorează în jur de 2 milioane de lire sterline

"Este o măsură de precauție, pentru că premierul continua să aibă simptome persistente de coronavirus la 10 zile după ce a fost testat pozitiv”, a spus purtătorul de cuvânt.

Deși starea lui Boris nu este una favorabilă, rămâne la conducerea statului și face un apel către toți cetățenii Marii Britanii să rămână în case și să păstreze distanța socială. 

În caz contrar, Dominic Raab, secretarul de externe îl va substitui pe premier până când starea lui se va îmbunătăți. 

Și președintele Donald Trump i-a transmis urări premierului britanic! 

"Toți americanii se roagă pentru el. Este un mare prieten, un desăvârșit gentleman și un lider măreț”, a spus Trump. „Sper și sunt sigur că va fi bine. E un bărbat puternic, o persoană puternică”, a adăugat președintele SUA.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies