Prequel Sopranos: cine va prelua rolul care l-a făcut celebru pe James Gandolfini

Prequel Sopranos: cine va prelua rolul care l-a făcut celebru pe James Gandolfini
Citeste mai mult despre: sopranos,
Data: 23 Ianuarie 2019
Michael Gandolfini s-a făcut remarcat în serialul „The Deuce", difuzat de HBO, și a fost anunțat oficial azi de producători.

Și tatăl său, James Gandolfini, a interpretat același rol. 

Anul trecut producătorii prequel-ului „Sopranos" au mai anunțat și cine va juca rolul lui Dickey Montisanti; actorul Alessando Nivola.  

Variety scrie că actorul Alessandro Nivola e cunoscut pentru roluri din filme ca „Face Off”, „Coco avant Chanel”, „American Hustle” şi „The Wizard of Lies”. 

Prequel-ul Soranos va fi regizat de Alan Taylor, după un scenariu de David Chase și Lawrence Konner. Chase va fi şi producător al filmului.

Vezi și:

Potrivit criticilor, acest rol ar putea fi unul care i-ar putea schimba cariera lui Nivola, care a fost mereu aclamat pentru rolurile secundare pe care le-a avut până acum. Nivola a fost nominalizat inclusiv la British Independent Film Awards 2018 pentru rolul pe care îl face în „Disobedience”.

În serial, Moltisanti este unchiul lui Tony Soprano, jucat de James Gandolfini, şi tatăl lui Christopher Moltisanti, personaj adus la viață de Michael Imperioli. 

Acţiunea din prequel va fi plasată în timpul revoltelor din anii 1960, când afro-americanii şi italienii erau adversari în Newark.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO