Presa din Regatul Unit crede că Meghan și Harry au dezvăluit - accidental - sexul copilului. Ce a spus Prințul

Presa din Regatul Unit crede că Meghan și Harry au dezvăluit - accidental - sexul copilului. Ce a spus Prințul
Citeste mai mult despre: printul Harry, Meghan Markle,
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
La casele de pariuri din Marea Britanie au început să apară deja primele speculații referitoare la sexul noului bebeluș regal. 

Presa britanică scrie că e posibil ca însuși Harry să fi dezvăluit, accidental, sexul copilului. Aflat în turneu în Fiji, cuplul regal a fost felicitat de un student, care le-a spus celor doi că el prevede că va fi un băiat. 

,,Nu cred, va fi sigur fată.”, a spus Harry. Prințul a venit și cu o completare. ,,În sensul că toată lumea prevede că va fi fată.”, a spus el. 

De altfel, Harry nu și-a ascuns niciodată dorința de a avea o fetiță. El a spus în nenumărate rânduri că își dorește ,,o mini-Meghan”.

Meghan a pregătit deja un cadou pentru cel mic

Nici Meghan nu pare să își dorească un băiat.

Ducesa de Sussex a vorbit într-un interviu mai vechi pentru o revistă americană care are și ediție românească despre posibilitatea de-a fi, într-o zi, mamă. 

În acel interviu, republicat de Metro, viitoarea Ducesă de Sussex spunea că își dorește foarte mult o fetiță și că avea deja, încă de pe atunci, un cadou pregătit pentru ea.

Meghan spunea că i-a cumpărat deja un ceas Cartier Tank Française, în valoare de peste 5.000 de dolari. Viitoarea Ducesă spunea atunci că a achiziționat ceasul înainte de al treilea sezon al serialului "Suits".

Meghan a povestit atunci că pe spatele ceasului a gravat mesajul „Pentru M.M., de la M.M.", prin urmare putem anticipa că pe dacă Meghan și Harry vor avea o fiică, numele ei va începe, probabil, cu litera „M".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies