Președintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, declarații șocante. Care ar fi următoarea țară europeană vizată de Rusia

Președintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, declarații șocante. Care ar fi următoarea țară europeană vizată de Rusia
Citeste mai mult despre: Ramzan Kadirov, Polonia,
Data publicarii: 09 Februarie 2023
Data actualizare: 09 Februarie 2023
Președintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin. Recent, acesta a făcut câteva declarații halucinante despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei. 

În interviul respectiv, care a fost postat masiv pe Telegram și relatat de publicații de știri precum Gazeta.ru, Kadîrov susține - fără probe - că Rusia va câștiga acest război, care va ajunge la final până la sfârșitul anului 2023.

”Operațiunea militară specială va lua sfârșit până la finalul acestui an. Țările europene vor recunoaște că au greșit, Occidentul va îngenunchea și, ca de obicei, statele europene vor fi nevoite să coopereze în toate domeniile cu Federația Rusă. Nu o să fie și nici nu trebuie să fie altă cale”, a menționat controversatul personaj.

Într-o postare pe canalul său de Telegram, Ramzan Kadîrov a amenințat, de asemenea, Polonia, din cauza sprijinului pe care această țară o acordă Ucrainei, relatează msn.com. ”Ce-ar fi dacă... Rusia ar începe să denazifice și să demilitarizeze următoarea țară? La urma urmei, după Ucraina, Polonia este pe hartă! Nu voi ascunde că, personal, am astfel de intenții.

Am declarat în mod repetat că lupta împotriva satanismului trebuie să continue în întreaga Europa și, înainte de toate, pe teritoriul Poloniei.”

Kadîrov - care este renumit pentru acțiunile sale controversate - și comandanții săi au declarat în multe rânduri că Rusia duce un ”război sfânt” împotriva valorilor ”satanice” ale Occidentului. 

Foto: Getty
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!