Președintele Donald Trump, gest disprețuitor în public la adresa soției sale, Melania

Președintele Donald Trump, gest disprețuitor în public la adresa soției sale, Melania
Citeste mai mult despre: Melania Trump, Donald Trump,
Data: 17 Octombrie 2018
Donald Trump a fost încă o dată disprețuitor la adresa soției sale în public. 

Președintele Statelor Unite a fost surprins din nou de camerele de luat vederi făcând un gest lipsit de respect la adresa soției sale.

În timp ce se îndreptat spre elicopterul prezidențial, pe o ploaie torențială, Trump s-a abătut puțin din drum pentru a vorbi cu jurnaliștii, moment în care a luat umbrela de deasupra Melaniei, pe care a lăsat-o în ploaie. Episodul a avut loc în timpul unei vizite oficiale post-uraganul Michael. 

Trump a mai făcut un gest la indigo și în urmă cu o săptămână, când, din nou, a lăsat-o pe Prima Doamnă în ploaie, preferând să folosească umbrela pentru a se apăra doar el de ploaie.

De asemenea, în urmă cu cu câteva zile cei doi au fost din nou în atenția presei, de data asta prim prisma declarațiilor Melaniei. Ea a respins atunci (și oficial) zvonurile conform cărora soțul ei, Donald Trump, ar înșela-o. 

Melania a spus într-un interviu că îi place viața la Casa Albă și a negat infidelitățile soțului său, despre care crede că sunt doar ,,povești, zvonuri, bârfe”.

Ea a mai spus în interviul dat postului de televiziune american ABC că nu acordă prea mare atenție acestor zvonuri și că are ,,lucruri mai importante” la care să se gândească. 

În volumul pe care l-a lansat în librării luna trecută, un fost angajat de la Casa Albă susține că Melania știe, de fapt, că infidelitățile lui Donald sunt reale, însă nu divorțează de Trump pentru că acesta o amenință că îi va invalida cetățenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea supremă”, susține fostul angajat al lui Trump.

Trump se pare că ar fi amenințat-o pe Melania și că o va deporta în Slovenia (țara ei natală) dacă depune actele de divorț pe durata președinției lui. 

,,Donald știe cum și-a dobândit ea cetățenia. Nu a fost legal, asta pot să vă spun. Și, cum știe exact cum a înșelat Melania autoritățile pentru a căpăta dreptul de-a rămâne în Statele Unite, îi e foarte ușor să ceară o investigație și să îi retragă soției sale cetățenia. Cu alte cuvinte, să o deporteze. Președintele e un om foarte răzbunător și soția sa știe asta.”, a spus fostul angajat.
Vezi episoade in intregime pe