Președintele Statelor Unite, Donald Trump, se întâlnește cu rapperul Kanye West

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, se întâlnește cu rapperul Kanye West
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Kanye West,
Autor: Redactia
Data publicarii: 10 Octombrie 2018
Data actualizare: 10 Octombrie 2018
Unul e deja la Casa Albă, celălalt vrea să ajungă acolo după alegerile din 2020. 

Donald Trump și Kanye West se vor întâlni azi la Casa Albă, a confirmat pentru BBC purtătorul de cuvât al Președinției. 

După cum dictează protocolul prezidențial, purtătorul de cuvânt al lui Trump a precizat și care sunt temele de discuție. Astfel, rapperul și Trump vor aborda teme precum reforma închisorilor, reducerea nivelului de violență de pe străzile din Chicago (n.r. orașul în care s-a născut West), dar și câteva subiecte legate de sectorul economic – precum producția autohtonă. 

Decizia președintelui american vine în contextul în care rapperul s-a declarat în repetate rânduri un susținător înfocat al lui Trump. Cei doi au avut și o întâlnire privată în 2016, în timpul campaniei electorale. 

Kanye nu e singurul membru al familiei care se întâlnește cu Trump. Și soția sa s-a întâlnit cu președintele în urmă cu câteva luni pentru a cere grațierea lui Alice Marie Johnson, o femeie în vârstă de 62 de ani care era încarcerată pentru deținere de droguri. La o săptămână după întâlnirea cu Kardashian, președintele a grațiat-o.  

În urma întâlnirii cu Kim, Donald a publicat și un mesaj pe Twitter. ,,Am avut o întâlnire minunată cu Kim Kardashian azi.”, a scris el.

Presa scria atunci că Trump a fost atât de plăcut impresionat de discuția cu Kardashian încât le-ar fi spus apropiaților că el și fiica sa, Ivanka, vor să o invite pe starletă și pe soțul acesteia la o cină informală.

În timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2016, Kim a susținut-o pe Hillary Clinton, în timp ce soțul ei l-a sprijinit public pe Donald Trump. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies