Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei se incheie weekend-ul acesta la Timisoara! 

Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei se incheie weekend-ul acesta la Timisoara!
Data publicarii: 31 Mai 2017
Data actualizare: 31 Mai 2017
Preselectiile pentru cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior si pentru sezonul sapte Vocea Romaniei se incheie in acest weekend la Timisoara!

Banatenii sunt asteptati sambata si duminica la hotel NH Timisoara sa demonstreze ca au calitati vocale si ca sunt pregatiti sa urce pe scena, sa faca spectacol si sa impresioneze publicul.

Sambata, 3 iunie, incepand cu ora 09:00, copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt asteptati la preselectiile Vocea Romaniei Junior sa arate ca sunt gata sa cucereasca o tara intreaga! Duminica, 4 iunie, tot de la ora 09:00, adultii sunt invitati sa uimeasca cu vocile lor incredibile la preselectiile Vocea Romaniei.

Inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vocearomanieijunior.protv.ro, vino la auditii, ai incredere in calitatile tale vocale, surprinde si fii cel care ajunge pe cea mai tare scena a vocilor din Romania!

Toti copiii si adultii care au calitati vocale remarcabile sunt asteptati weekend-ul acesta la hotelul NH Timisoara sa demonstreze ca scena este locul in care se simt cel mai bine si ca sunt gata sa fascineze publicul! Vino sambata si duminica la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei si fii tu vocea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies