Presupusa amantă a lui Vladimir Putin a apărut pentru prima dată în public de la declanșarea războiului în Ucraina VIDEO

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin a apărut pentru prima dată în public de la declanșarea războiului în Ucraina VIDEO
Data publicarii: 25 Aprilie 2022
Data actualizare: 25 Aprilie 2022
Alina Kabaeva (38 de ani), una dintre cele mai de succes gimnaste din istorie și femeia despre care se spune că ar avea patru copii cu președintele Rusiei Vladimir Putin, a apărut pentru prima dată în public, după izbucnirea războiului din Ucraina.

Fosta gimnastă olimpică a fost filmată la un eveniment anual de la VTB Arena din Moscova.  Presupusa amantă a lui Vladimir Putin s-a aflat în fruntea festivalului patriotic de gimnastică ritmică pentru juniori - Alina Festival. Ea a apărut pe scenă alături de mai mulți copii, arătându-și susținerea pentru războiul din Ucraina.

O versiune televizată a festivalului organizat de Alina Kabaeva va fi difuzată în ajunul comemorării Zilei Victoriei din 9 mai, care marchează sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial în Rusia. Aceasta este considerată ziua în care Putin va încerca să declare un fel de victorie în Ucraina.

Apariția publică a Alinei Kabaeva a stârnit multe controverse, iar presa internațională scrie că aceasta poartă din nou verigheta. ”O nouă apariție rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer – și este din nou văzută cu o verigheta. Și da, intervențiile esteticienei familiei sunt destul de notabile”, notează Canalul Telegram Tol’ko Nikomu.

Alina Kabaeva, fotografiată în Moscova, după ce s-a speculat că ar fi în Elveția

Luna trecută, s-a afirmat că Alina Kabaeva se ascundea într-o vilă luxoasă din Elveția, împreună cu copiii. Alte zvonuri au sugerat că ea s-ar fi ascuns de fapt într-un buncăr subteran din Siberia, alături de Putin și de cercul său de apropiați.

Alina Kabaeva a scăpat de sancțiunile occidentale

Spre deosebire de două dintre fiicele adulte ale lui Putin, Maria și Katerina, mogulul media Alina Kabaeva a evitat sancțiunile occidentale. Ea controlează un segment semnificativ al presei pro-Kremlin de la Moscova.

Georgi Alburov, care lucrează pentru liderul opoziției ruse, Alexei Navalni, a cerut ca fosta gimnastă să fie și ea sancționată pe fondul invadării Ucrainei de către Rusia. „Ea este beneficiarul corupției lui Putin, rudele ei primesc apartamente și case cumpărate cu bani furați de la ruși”, a scris el pe Twitter. „Este un membru al cercului intim al lui Putin, un membru al familiei sale care profită de poziția pe care o are”, a mai spus acesta.

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Supranumită “cea mai flexibilă femeie din Rusia”, Alina Kabaeva este o fostă gimnastă medaliată cu aur la Olimpiada din 2004, de la Atena. 

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin este una dintre cele mai decorate sportive din istoria gimnasticii ritmice. Alina Kabaeva a obținut de-a lungul carierei două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European.

După ce a renunțat la gimnastică, Alina Kabaeva (38 de ani) a intrat în politică. Ea a fost deputat între anii 2007-2014. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media. Trustul media îi aduce un venit de 8 milioane de lire sterline pe an, potrivit Mirror.co.uk. 

Deși relația lor nu a fost niciodată confirmată, presa a scris că Alina i-ar fi dăruit liderului de la Kremlin două pereche de gemeni. Timp de aproape un deceniu, Kabaeva a fost poreclită în media “Prima amantă a Rusiei”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!