Prezentatoarea Stirilor PRO TV din Sport, Ramona Paun, vine sambata la "Ce se intampla, doctore?"

Prezentatoarea Stirilor PRO TV din Sport, Ramona Paun, vine sambata la Ce se intampla, doctore?
Data publicarii: 10 Martie 2016
Data actualizare: 10 Martie 2016
Sambata aceasta, de la ora 10:30, Oana Cuzino va vorbi despre schimbari, regim si sport. Anul nou si venirea primaverii sunt, de obicei, momentele in care ne promitem schimbari.

Mergem cu gandul departe, insa faptele ne tradeaza de cele mai multe ori frica, iar cel mai bune exemplu sunt dietele. Tindem sa le incercam pe toate, pe rand, haotic sau ordonat, insa, in multe cazuri, efectul de yoyo are o amploare mai mare decat pierderea in greutate. 

Dieta cu varza, dieta hiperproteica, dieta cu sucuri, dieta cu apa sau dieta prin infometare, toate au acelasi rezultate – slabire de moment si ingrasare dupa. Sambata, Oana Cuzino va aborda din nou acest subiect, insa, de data aceasta, va face referire la zona de remodelare corporala. 

Tot sambata, invitata Oanei va fi frumoasa prezentatoare a Stirilor PRO TV din Sport, Ramona Paun, care va vorbi despre sport si schimbarile majore din viata ei.

Toate acestea, dar si informatii utile despre relatia parinte-copil, sambata, de la 10:30, la Ce se intampla, doctore?.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic. 

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!