Prezentatorii au apasat pe Golden Buzz dupa ce s-a oprit din cantat. Tanara care a impresionat la Britain's Got Talent

Prezentatorii au apasat pe Golden Buzz dupa ce s-a oprit din cantat. Tanara care a impresionat la Britain s Got Talent
Data publicarii: 01 Mai 2016
Data actualizare: 01 Mai 2016
Jasmine Elcock, o tanara de 14 ani, este  concurenta din actualul sezon de la Britain's Got Talent care i-a convins pe Ant si Dec, prezentatorii show-ului, sa apese pe Golden Buzz.

Britanica a participat la preselectiile din Marea Britanie a show-ului de talente si i-a impresionat pe atat pe cei patru jurati cu prestatia ei, cat si pe Ant si Dec, cei doi prezentatori ai concursului, cu interpretarea propie a melodiei Believe a lui Cher.

Imediat dupa ce a terminat de cantat, sala s-a ridicat in picioare si a apaudat-o, alaturi de cei patru jurati, iar la scurt timp, Ant si Dec au coborat la masa unde se afla Golden Buzz si au apasat pe buton, spre uimirea adolescentei. 

In uralele publicului, cei doi au apasat pe butonul auriu, iar Jasmine Elcock s-a calificat direct in semifinalele competitiei Britain's Got Talent.

"Din atat de multe motive, aceasta auditie m-a terminat. Sper ca toate visele tale sa devina realitate. Meriti asta, chiar meriti", i-a spus Alesha, cea care nu si-a putut stapani lacrimile de emotie inca din timpul interpretarii. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies