Prima apariție a lui Adele în costum de baie după ce a slăbit 45 kg a stârnit furie: "Ar trebui să meargă la închisoare!"

Prima apariție a lui Adele în costum de baie după ce a slăbit 45 kg a stârnit furie: Ar trebui să meargă la închisoare!
Citeste mai mult despre: Adele, costum de baie, scandal,
Autor: Redactia
Data publicarii: 31 August 2020
Data actualizare: 22 Aprilie 2022
Adele a slăbit 45 de kilograme și arată fabulos. Vedeta a postat prima sa imagine în costum de baie pe Instagram – deocamdată doar sutien și colanți în partea de jos, dar internetul a explodat cu comentarii negative.

Motivul? Costumul cu motive jamaicane și codițele bantu! În State, fenomenul de „cultural appropriation”, adică adoptarea unor elemente din cultura și tradiția altor popoare, este considerat o jignire. Astfel că Adele a fost făcută insensibilă și acuzată că profită de cultura jamaicană / afro pentru niște like-uri pe Instagram. Vedeta și-a făcut acest look cu ocazia carnavalului Notting Hill.

Fanii i-au luat apărarea și au spus că vedeta nu a vrut să jignească pe nimeni și că a dorit doar să își etaleze noua siluetă de vis.

„2020 devine din ce în ce mai bizar. Adele apare cu coafură Bantu și însușire culturală, lucruri pe care nu i le-a cerut nimeni. Acest lucru marchează faptul că toate femeile albe de top din muzica pop sunt problematice. Urăsc lucrul ăsta”, a scris cineva pe Twitter. Si internetul e plin de sute de astfel de comentarii!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London ????????????????

O postare distribuită de Adele (@adele) pe


"Ar trebui să meargă la închisoare!", au spus neînduplecați unii fani.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies