Prima editie "Romania, te iubesc!" a fost lider de audienta pe toate categoriile de public

Prima editie  Romania, te iubesc!  a fost lider de audienta pe toate categoriile de public
Data: 27 Februarie 2017
Sezonul al 18-lea "Romania, te iubesc!" a debutat cu motoarele turate la maxim duminica, fiind lider de audienta pe toate catergoriile de public! Reportajul semnat de Alex Dima, corespondent special Stirile Pro TV, care a facut o analiza a conditiilor in care se poate skia in strainatate si a conditiilor din Romania, a fost pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de aproximativ 780.000 de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 18:01 – 18:58. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Romania, te iubesc!, a obtinut 6.9 puncte de rating si 20.7% share.

Pe 4 martie se implinesc 40 de ani de la cutremurului devastator din 1977, iar duminica viitoare, pe 5 martie, Rares Nastase, pregateste un material menit sa atraga atentia asupra efectului devastator pe care ar putea sa il aiba un cutremur de magnitudine mare in Romania, luand ca model Japonia – o tara lovita constant de seisme.

"Am filmat in mai multe orase din Japonia, unde am stat 10 zile si ne-am intors cu peste 30 de ore de filmari brute, in care am surprins in mare parte tot ce inseamna pregatirea unei natiuni pentru un dezastru mare. Am impartit seria de reportaje in doua teme mari. Prima se refera la pregatirea populatiei, adica tot ce tine de scolarizare, constientizare pericol, aplicatii si normative care tin de siguranta oamenilor", spune Rares.

"A doua tema se refera la modul in care se construieste in Japonia, despre codurile in constructii, despre cercetare, vom vorbi si despre consolidarea cladirilor vechi, dar si despre control si tehnologii moderne din domeniul constructiilor. Toate, comparativ cu ce se intampla la noi. Cred ca noi romanii, avem multe de invatat din modelul japonez, i-am vazut cat de atentie ofera cutremurelor pentru ca sunt o tara zguduita periodc de seisme mari. Nevoia i-a invatat sa se perfectioneze si multe dintre exemplele gasite la ei pot fi aplicate si la noi. Doar asa putem salva vieti!", a mai spus Rares Nastase. 

Reportajul lui Rares face parte din campania Stirilor Pro TV, Exista viata dupa cutremur – Lectia japoneza, care va debuta in aceasta seara la Stirile Pro TV, de la ora 19:00. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate repotajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO