Prima imagine cu bebelușul Christinei Ich! Vedeți cât de bine arată Christina, chiar și după complicațiile de la naștere

Prima imagine cu bebelușul Christinei Ich! Vedeți cât de bine arată Christina, chiar și după complicațiile de la naștere
Citeste mai mult despre: Christina Ich, bebelus, imagine,
Data: 01 Noiembrie 2019
"Bebelușul ăsta e exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme!" Așa descrie Christina, cu umor, primele zile ca mamă. Cu toate acestea, mărturisește că a avut o săptămână groaznică și a suferit cumplit.

La câteva zile de la naștere, Christina Ich s-a filmat cu băiețelul în brațe, pentru toți cei care o urmăresc în mediul online.
 
Iubita lui Pițurcă Jr. a vorbit despre bebeluș, pe care îl va boteza Noah Alexandru, despre cum se simte cu adevărat și..despre cât mai are de slăbit:
 
„Am înviat din morţi. Ce să vă zic. După ce naşti nu rămâi cu burtă mai deloc. Şi mi se văd şi primele pătrăţele. Cred că am dat jos 10 kilograme. (...) Bebelușul este fix cum mi-am dorit: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme”.


Legat de suferința prin care a trecut, Christina a afirmat clar că nu va da detalii, pentru că nu vrea să sperie pe nimeni. A mărturisit însă că i-a fost foarte greu și că e recunoscătoare că i-au fost alături părinții și iubitul. Pentru fanii de pe Instagram, a declarat:

"O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul mamă în adevăratul sens al cuvântului."
 


Christina se află încă în recuperare și mărturisește că trece prin multe stări. E însă la fel de frumoasă ca înainte de naștere și și-a recăpătat și umorul. După ce le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere., a vorbit despre ea însăși cu un pic de ironie: “asta sunt eu, cu sânii cât Casa Poporului.”


VEDEȚI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS FOTOGRAFII SPECIALE CU FRUMOASA CHRISTINA

FOTO: CHRISTINA ICH FACEBOOK/INSTAGRAM

FULLSCREEN
Iată prima fotografie cu bebelușul Christinei Ich! Vedeți și cât de bine arată Christina, la câteva zile de la naștere
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO