Prima reactie a Elenei Udrea dupa condamnarea la sase ani de inchisoare primita in dosarul „Gala Bute”

Prima reactie a Elenei Udrea dupa condamnarea la sase ani de inchisoare primita in dosarul bdquo;Gala Bute
Fostul ministru al dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a reactionat pe Facebook in urma deciziei definitive a Instantei Supreme. Udrea a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul „Gala Bute”.

Fostul politician a reactionat in urma anuntului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, printr-o postare public ape contul ei de socializare. Udrea se declara mahnita de decizia Instantei Supreme si le multumeste tuturor celor care au sustinut-o si cred inca in nevinovatia ei.

„Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI.

Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi face nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor!”, a scris Udrea pe Facebook.

Fostul ministru al dezvoltari regionale a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, iar acuzatiile sunt de luare de mita si abuz in serviciu. Elena Udrea, care se afla in Costa Rica inca de la inceputul anului, este insarcinata. Ea va naste in aceasta tara, unde a solicitat si primit azil politic, scrie perfecte.ro.  

In ciuda azilului politic obtinut, Elena Udrea poate fi repatriata in baza Conventiei Natiunilor Unite impotriva Coruptiei, adoptata in anul 2003. Documentul obliga statele semnatare sa extradeze persoanele condamnate pentru coruptie, iar Costa Rica si Romania sunt semnatare.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO