Prima reacție a lui Cristi Dumitru, tatăl Adei Dumitru, despre prestația ei la Survivor România

Prima reacție a lui Cristi Dumitru, tatăl Adei Dumitru, despre prestația ei la Survivor România
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Februarie 2023
Data actualizare: 03 Februarie 2023
După aproape o lună petrecută departe de casă și de confortul cu care este obișnuită, Ada Dumitru a devenit una dintre membrele de bază ale tribului roșu de la Survivor România. Trecută și prin experiența primei nominalizări pentru eliminare, tânăra își caută energia pentru a rezista în cea mai puternică competiție din lume. 

Săptămâna aceasta, Faimoșii nu au reușit să câștige Jocul pentru Recompensă, așa că au pierdut mesajele de acasă. Cu toate acestea, de undeva departe, din Alpii Austrieci, cineva stă mere cu gândul la Ada. Tatăl acesteia, Cristi Dumitru, o urmărește de fiecare dată când poate și îi ține pumnii strânși să continue să dovedească că locul ei este în show. 

Chiar dacă mesajul lui nu poate ajunge chiar la fiica lui, acesta a scris câteva cuvinte încărcate de emoție, în exclusivitate pentru PROTV.RO. 

Cu gândul la fiica lui, tatăl Adei a scris: „Cuvintele mele scrise pe un carton de bere din Alpii Austrieci, cota 1300! Nu știu cu ce să încep! Nu sunt surprins de evoluția ta la Survivor, știu că ești o luptătoare și întotdeauna ai obținut ce ți-ai dorit, așa trebuie să fii și acolo și așa ești. Te urmăresc live când am semnal și în reluare când pot. Am sufletul la gură de fiecare dată când intri în competiție și sunt lângă tine. Știi foarte bine cum comunicăm noi. Închidem ochii și avem conexiune. Te văd bine, nu asculta ce face stânga sau dreapta, nu trebuie să-ți spun eu cum e lumea, știi deja. Te iubește, TATA! PS – Am 300 de copii zilnic, mâncare și schi. E ok. Aștept o surpriză de-a ta!

Survivor România continuă la PRO TV, în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!