Prima reacție a lui Ionuț Cercel la o lună de la moartea tatălui său, Petrică Cercel

Prima reacție a lui Ionuț Cercel la o lună de la moartea tatălui său, Petrică Cercel
Data publicarii: 13 Octombrie 2021
Data actualizare: 30 Octombrie 2021
A trecut o lună de când cântărețul Petrică Cercel a murit și, dacă până acum familia nu a vrut să spună nimic despre acest eveniment nefericit, Ionuț Cercel a avut ieri prima reacție. 
La jumătatea lunii septembrie, Petrică Cercel s-a stins din viața, la spital, în urma infectări cu virusul SARS-CoV-2, dar și a altor probleme de sănătate.Familia artistului i-a organizat o ceremonie de înmormântare pe măsură, însă în cadru restrâns.

Deși, până acum, niciun membru al familiei nu a vrut să declare nimic pierderea lui Petrică Cercel, fiul lui, Ionuț, a avut prima reacție pe Facebook. Artistul o postat o melodie de-a tatălui său “Facă-se voia Ta”, iar clipul cuprinde un colaj cu imagini de familie, dar și imagini de la înmormântarea lui Petrică Cercel. 


 

Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a fost mesaul lui Ionuț Cercel. 

Sură foto: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies