Primele apariții ale “bărbatului Ken” după ce s-a transformat în femeie

Primele apariții ale  bărbatului Ken  după ce s-a transformat în femeie
Citeste mai mult despre: rodrigo alves, barbatul ken, femeie,
Autor: Doina Goanta
Data: 17 Ianuarie 2020
Când credeam că Rodrigo Alves nu mai are efectiv cu ce se ne uimească… șoc! A venit anunțul bombă: cel cunoscut sub numele de “bărbatul Ken” a renunțat la… bărbăție și a devenit femeie.

Au trecut deja câteva săptămâni de la anunțul surprinzător, iar de atunci brazilianul, de fapt, brazilianca și-a etalat noul trup de femeie, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. 

Citește și

Transformarea a fost însoțită și de câteva declarații dramatice ale lui Alves, care a mărturisit că în ultima vreme a fost în pragul depresiei și a avut gânduri sinucigașe. Pentru că își dorea să fie femeie. Acum, de când și-a luat o piatră de pe inimă, este în culmea fericirii.

"Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Îmbrăcat în rochii de seară de culori țipătoare, cu pantofi cu toc și cu extensii de păr blond, modelul brazilian și-a uimit fanii de pe rețelele sociale cu noul look.

„Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție”, a scris Alves pe Instagram.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a dezvăluit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat „fatal”. Și-a injectat silicon în abdomen pentru a-și construi pătrățelele pe care alțîi le obțîn după ani buni în sala de forță, și-a pus mușchi falși în brațe și și-a operat fața.

Acum a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire, cea feminină.

„Sunt femeie și am avut mereu o gândire feminină. Acum corpul meu este una cu creierul meu”, a dezvăluit Rodrigo Alves.

Se spune despre el că are peste 70 de intervenții estetice, care l-au costat undeva în jur de un milion de dolari. Numai nasul și l-a operat de 11 ori! Anul trecut și-a scos “pătrățelele” false de pe abdomen și… și le-a pus în fund. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Trending Review cu Daragiu - Episodul 12


FULLSCREEN
Primele apariții ale “bărbatului Ken” după ce s-a transformat în femeie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies