Primele doua cele mai frumoase femei din lume, complet diferite. Vezi intregul top facut de oamenii de stiinta

Primele doua cele mai frumoase femei din lume, complet diferite. Vezi intregul top facut de oamenii de stiinta
Data publicarii: 24 Iulie 2016
Data actualizare: 24 Iulie 2016
Actrita Amber Heard a fost in atentia jurnalistilor foarte mult in ultima vreme, datorita divortului acesteia de faimosul Johnny Depp, dar si de presupusa sa relatie cu antreprenorul Elon Musk. Cu toate acestea, actrita iese in evidenta si prin frumusetea sa, care, din punct de vedere stiintific, este perfecta.

De aceasta data, Amber apare in atentia jurnalistilor in calitate de cea mai frumoasa femeie de pe Pamant, iar stiinta confirma acest lucru.  Dr. De Silva, un cunoscut medic chirurg plastician din Londra, afirma ca fata lui Amber se apropie cel mai mult de” Proportiile de aur”, cu un procent de 91,85%, arata yourtango.com 


In Grecia antica, raportul de aur a fost folosit pentru a determina adevarata frumusete a chipului, folosind echilibrul si matematica. Dr. Silva a creat un program care calculeaza aceste proportii si a pus recent in practica aceasta metoda pe vedetele de la Hollywood, iar clasamentul este urmatorul:

1. Amber Heard cu 91.85%

2. Kim Kardashian cu 91.39%

3. Kate Moss cu 91.06%

4. Emily Ratajkowski cu 90.8 %

5. Kendall Jenner cu 90.18%

6. Helen Mirren cu 89.93%

7. Scarlett Johansson cu 89.82%

8. Selena Gomez cu 89.57%

9. Marilyn Monroe cu 89.41%

10. Jennifer Lawrence cu 89.24%

Kim Kardashian se afla pe locul doi in topul femeilor perfecte, cu 91.39%, iar noi asteptam cu nerabdare sa vedem ce parere are Kanye despre acest lucuru sau ce rima va scoate pentru frumoasa sa sotie.

Conform acestei noi tehnologii de cartografiere, doctorul sustine ca se pot face mult mai usor imbunatatiri subtile ale fetei, modificari ce se pot apropia de “frumusetea de aur”, pe care grecii o cautau in Antichitate.

Ca o completare a acestui clasament, s-a constatat faptul ca cei mai frumosi ochi din lume ii are Scarlett Johansson, cea mai frumoasa forma a fetei o detine Rihanna, fruntea perfecta ii apartine lui Kate Moss, iar cele mai frumoase buze le detine fotomodelul Emily Ratajkowski, conform site-ului Daily Mail.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies