Primele imagini cu Kevin Hart la recuperare după accident. „Când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să asculți”

Primele imagini cu Kevin Hart la recuperare după accident. bdquo;Când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să asculți
Kevin Hart face kinetoterapie și acasă. FOTO: Kevin Hart Instagram
Citeste mai mult despre: Kevin Hart, accident, comediant, terapie,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 30 Octombrie 2019
Comediantul Kevin Hart a uimit internetul cu o serie de imagini realizate timpul terapiei pe care o urmează după accidentul de mașină din 1 septembrie 2019, în urma căruia era să moară.

Kevin Hart (40 de ani) spune că este un om total schimbat de la accidentul aproape fatal de acum două luni. Deși în sine un eveniment dramatic, accidentul l-a ajutat să vadă ceea ce până acum a ignorat.

Când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să asculți. Jur că viața e amuzantă. Pentru că cele mai nebunești lucruri care ți se întâmplă ajung să fie lucrurile de care ai nevoie cel mai mult. În acest caz, simt că Dumnezeu mi-a spus să mă așez. Când te miști prea repede, nu poți să vezi lucrurile pe care ar trebui să le vezi, dar după accident văd lucrurile diferit, văd viața dintr-o altă perspectivă”, spune Kevin Hart într-un filmuleț publicat pe contul său de Instagram.

Comediantul dezvăluie că întâmplarea de acum două luni, în urma căreia a suferit multiple fracturi de coloană, are părțile ei bune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Kevin Hart consideră că Dumnezeu a jucat un rol important în recuperarea sa, dar și în menținerea familiei sale unită. Actorul le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat și care încă îl ajută, inclusiv fanilor săi.

Kevin Hart, accident cu mașina făcută cadou

Comediantul Kevin Hart era să moară pe o șosea în Malibu, după ce mașina pe care o conducea un prieten de-ai săi a derapat și s-a izbit de un parapet, în dimineața de 1 septembrie 2019. 

Automobilul, un Plymouth Barracuda 1970, fusese un cadou pe care Hart și l-a făcut singur în ziua în care a împlinit 40 de ani. 

În ciuda rănilor suferite, comediantul a plecat de la locul accidentului pentru a căuta o trusă de prim-ajutor. În mașină mai erau o femeie și un bărbat, care au suferit răni minore.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/Instagram

Vezi și VIDEO: Ce a făcut Kevin Hart după accident

FULLSCREEN
Primele imagini cu Kevin Hart la recuperare după accident. „Când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să asculți”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO