Primul copil bilogic al Angelinei Jolie, copia lui Brad Pitt. Cum arată Shiloh la 14 ani

Primul copil bilogic al Angelinei Jolie, copia lui Brad Pitt. Cum arată Shiloh la 14 ani
Citeste mai mult despre: Shiloh Jolie-Pitt, 14 ani, Brad Pitt,
Autor: Doina Goanta
Data: 27 Mai 2020
Angelina Jolie are o familie numeroasă, cu 6 copii, însă numai 3 dintre aceștia sunt biologici, restul fiind adoptați. Actriță a încercat să îi ferească de presa și paparazzi, însă nu i-a putut tine ascunși prea mult. Orice apariție a lor în public stârnește o mulțime de interes, iar paparazzii îi vânează cu orice ocazie. Dintre toți copiii Angelinei Jolie, Shiloh este cea mai prezentă în paginile tabloidelor.

Shiloh, cea mai mare dintre copiii biologici ai Angelinei Jolie, a împlinit 14 ani și este, de departe, cea mai mediatizată. Poate și pentru că aparițiile sale au stârnit, cel puțin la început, o mulțime de controverse. Însă, acum oamenii s-au obișnuit deja să o vadă îmbrăcată cu haine de băiețesti și tunsă scurt.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Însăși Angelina Jolie a mărturisit, cu câțiva ani în urmă, că Shiloh se consideră băiat, nu fată. La 14 ani, deja toată familia a acceptat orientarea acesteia. 

Tânăra seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei, Brad Pitt, și pare o copie mai tânără a acestuia.

Sursa foto: GETTY

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiat atunci când avea doar 4 ani, iar în anul 2010 Angelina Jolie afirma într-un interviu pentru Vanity Fair că atât ea, cât și Brad Pitt nu au nicio problemă că fetița lor se consideră băiat. Mai mult decât atât, Brad Pitt a dezvăluit în emisiunea lui Oprah că Shiloh vrea să fie strigată John, deoarece i-a plăcut povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy. 

Angelina Jolie a menționat, în cadrul unui interviu, că Shiloh este adepta ”stilului Montenegro”, adică ”îi plac costumele bărbătești, cu cravată, cămașă și toate cele”. 

Jolie a explicat faptul că ea și Brad Pitt au lăsat-o pe Shiloh să aleagă. ”Îi place să se îmbrace băiețește. Își dorește să fie băiat. Așa că a trebuit să o lăsăm să se tundă. Ea crede că este unul dintre frați”. 

În cele din urmă, așa cum menționează Advocate, Brad și Angelina au acceptat și chiar au ”îmbrățișat” dorința copilului lor de a fi independent și de a-și alege propriul stil.

Anul trecut, jurnaliștii de la El Pais au scris  că Shiloh a început, în primăvara, un tratament hormonal pentru schimbare sexului, însă că Brad Pitt nu a fost de acord cu acest lucru de la o vârstă fragedă, chiar dacă și-a susținut fata să facă doar ce vrea ea și să se comporte așa cum consideră ea că este mai bine.

La începutul anului, Shiloh a suferit o operație, despre care Angelina Jolie nu a dat prea multe detalii.

Sursa foto: PROFIMEDIA

"Am petrecut ultimele două luni printre operațîi cu fiica mea cea mare  (Zahara) și acum am fost nevoită să asist la o operație la sold a surorii ei mai mici”, a spus Angelina Jolie. Paparazii au suprins-o pe actriță alături de Shiloh, care merge acum cu ajutorul cârjelor.

FULLSCREEN
Primul copil bilogic al Angelinei Jolie, copia lui Brad Pitt. Cum arată Shiloh la 14 ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies