Primul meci al tricolorilor dupa calificarea la Euro 2016 a fost urmarit de milioane de romani!

Primul meci al tricolorilor dupa calificarea la Euro 2016 a fost urmarit de milioane de romani!
Data publicarii: 18 Noiembrie 2015
Data actualizare: 18 Noiembrie 2015
Tricolorii au remizat aseara in partida amicala cu Italia, jucata pe stadionul din Bologna. Meciul, transmis in direct, a pozitionat PRO TV pe prima pozitie in topul audientelor. Partida a fost urmarita, in intervalul de difuzare 21:39 – 23:43, in medie, la nivel national, de peste 2 milioane de telespectatori. In minutul de aur, de la ora 21:53, aproape 2.6 milioane de microbisti urmareau cu interes partida de fotbal.

Meciul din Cupa Romaniei a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 11.4 puncte de rating si 29.5% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.1 puncte de rating si 15.7% share.

Anghel Iordanescu a ales pentru primul meci dupa calificarea la Euro 2016 o formula de start din care nu au lipsit Tatarusanu, Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat, Hoban, Pintilii, Torje, sau Stancu, cel din urma marcand si primul gol al partidei, in minutul 8, printr-un sut plasat din centrul careului. Marchisio a marcat primul gol al italienilor in cea de a doua repriza, in minutul 56. La 10 minute distanta, Gabbadini a marcat din nou pentru italieni. Scorul final de 2-2 a fost stabilit de Florin Andone, in minutul 88, printr-un sut din 3 metri.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies