Prin ce chinuri a trecut o influenceriță de pe TikTok după ce și-a pus fațete dentare, de 42.000 de dolari

Prin ce chinuri a trecut o influenceriță de pe TikTok după ce și-a pus fațete dentare, de 42.000 de dolari
Citeste mai mult despre: TikTok, Fatete dentare,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 04 Martie 2022
Data actualizare: 04 Martie 2022
Chinul prin care o femeie de 30 de ani a trecut, după ce și-a pus fațete dentare, a transformat-o instant în vedetă TikTok. Filmuletul cu dinții piliți și bărbia umflată a femeii a fost văzut de 1,3 milioane de oameni.

Jade Pritchard a plătit 42,639 $ pentru o dantură perfectă, însă până să o obțină și să facă furori cu ea pe TikTok a trecut prin chinuri groaznice. Femeia s-a filmat cu dinții piliți, cu buzele umflate și cu bărbia amorțită, după procedura de… înfrumusețare. “Nu pot să vorbesc sau să zâmbesc. Nu pot să fac nimic”, a spus aceasta. 

@jadepritchard4 Go get your teeth done in Turkey ✌️✈️???? #turkey #newteeth #VeryPJPortraits #antalya ♬ original sound - Jade Pritchard

Jade a zburat în Turcia pentru intervenția de dentară. După procedură, o perioada a mâncat doar supă, pentru că e imposibil să consumi mâncare solidă imediat după ce îți pui fațete. 

Cei care i-au văzut filmuletul s-au împărțit în două tabere. Unii o felicită pentru noua dantură “fabuloasă”, iar alții o compătimesc. “Nu e o procedură permanentă, va trebui să o refaci peste 10 ani!”, i-a scris cineva. “Și eu mă gândeam să îmi pun, dar am auzit că trebuie sa dau câte 3000 de dolari o dată la 8 ani”, i-a comentat o tânără.

@jadepritchard4 What’s a soulmate ? #lesbiansoftiktok????️‍???? #girlfriend #love #lgbt #mygirl #coulple #teend #whatasoulmate ♬ original sound - tuckerbudzynVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!