Prin venele bebelusului regal al Marii Britanii curge sange romanesc. Printul Charles este inrudit cu Vlad Tepes

Prin venele bebelusului regal al Marii Britanii curge sange romanesc. Printul Charles este inrudit cu Vlad Tepes
Data publicarii: 23 Iulie 2013
Data actualizare: 27 Iulie 2013
Printul Charles se mandrea intr-un documentar despre Muntii Carpati ca este descendent al lui Vlad Tepes si a facut publica si linia de sange care il uneste cu acesta: prin stra-strabunica sa, regina Maria, consoarta regelui George al V-lea.

Poate ca de aici vine si fascinatia printului mostenitor al tronului britanic pentru Transilvania, unde a inceput sa achizitioneze proprietati incepand cu anul 2006.

De asemenea, printul Charles este un militant activ pentru salvarea padurilor virgine ale Transilvaniei, unde, spre deosebire de restul Europei, inca mai traiesc ursi, lupi, rasi si alte 13.000 de specii.

"Stiu ca Printul Charles tine foarte mult la Romania si vine aici in vacante si sunt sigur ca este si el foarte bucuros de nasterea nepotului sau si nu poti sa stii, poate Kate si William ii vor permite sa il aduca si in Romania. Vom vedea daca se va intampla asta, dar pana atunci veti avea ocazia sa vedeti multe fotografii cu bebelusul", a afirmat marti ministrul britanic al Energiei, Edward Davey, aflat intr-o vizita la Bucuresti.

El s-a declarat uimit si incantat de interesul si entuziasmul romanilor pentru nasterea noului print din familia regala britanica.

"Intregul Regat Unit este incantat de nasterea unui nou print si transmite felicitari lui William si Kate. si tin sa multumesc si oamenilor din Romania care au aratat atat de mult interes si entuziasm si au impartasit si ei bucuria britanicilor", a spus oficialul de la Londra.

De asemenea, si ambasadorul britanic la Bucuresti, Martin Harris, a afirmat ca a primit deja foarte multe mesaje de felicitari si sprijin pe Twitter din partea romanilor.

"Astazi e o zi de bucurie pentru William si Kate si pentru poporul Regatului Unit si este o bucurie pe care vrem sa o impartasim cu prietenii nostri de aici, din Romania. Este o tara cu un respect deosebit pentru Casa Regala din Marea Britanie. si din Romania vreau si eu sa urez lui William si Kate: Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!", a spus ambasadorul Harris.

El a mai marturisit ca in cursul serii de luni a sarbatorit impreuna cu personalul Ambasadei de la Bucuresti nasterea noului print, ciocnind sampanie in sanatatea acestuia.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies