Prince Jackson și-a pus fanii în cap din cauza unei postări de ziua tatălui său

Prince Jackson și-a pus fanii în cap din cauza unei postări de ziua tatălui său
Autor: Dan L. Brumar
Data: 03 Septembrie 2018
Fiul cel mare al lui Michael Jackson s-a pus rău cu fanii de pe Instagram chiar în ziua în care Regele muzicii pop ar fi împlinit 60 de ani. De ce l-au certat aceștia și care a fost reacția lui.

Prince Jackson (21 de ani) e un rebel, așa că orice încercare de a-l face să reacționeze după tipare se soldează cu un eșec. Pe 29 august, ziua în care Michael Jackson ar fi împlinit 60 de ani, fiul megastarului s-a pus rău cu fanii după o postare pe Instagram. Reacțiile acide nu au încetat nici acum.

În acea zi importantă pentru toți cei care l-au iubit pe Michael Jackson, un abonat al canalului de Instagram al lui Prince l-a certat că nu a postat nimic în amintirea tatălui său. Rebelul Prince i-a dat o replică acidă, care a stârnit un val de nemulțumire în rândul celor care îl urmăresc în fiecare zi în mediul online.

Dacă aștepți ceva din partea mea, nu o să te alegi cu nimic. Văd o sumedenie de mesaje ignorante ca acesta în fiecare zi. Acesta este contul meu, care e public, și îl voi folosi cum cred de cuviință. Dacă vrei să vezi postări legate de aniversarea tatălui meu, uită-te la postările în care sunt tăguit. Aleg să-l onorez într-un fel diferit, intim și personal. De asemenea, pe viitor, o ignoranță ca asta va fi blocată. Așa că, înainte să vorbești, gândește”, a scris fiul cel mare al lui Michael Jackson.

Unii au apreciat discursul ferm al lui Prince, însă destui au fost aceia care l-au taxat pentru această reacție „deplasată”. „Să umilești pe cineva în online înseamnă să batjocorești, iar el asta a făcut. Răspunsul lui este oribil și imatur, iar Michael nu ar putea fi mândru de asta”, a reacționat un fan. 

 

Just chillin out and about in SD

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Prince Jackson este fiul cel mare al lui Michael Jackson și al asistentei Debbie Rowe, cu care regele muzicii pop a fost căsătorit din 1996 până în 1999. Cei doi au făcut doi copii, Prince și Paris Jackson (20 de ani). În toamna anului 1999, cei doi au divorțat, Debbie renunțând la custodia asupra copiilor săi în favoarea lui Michael Jackson.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies