Principele Nicolae, implicat intr-un accident rutier in urma cu putin timp

Principele Nicolae, implicat intr-un accident rutier in urma cu putin timp
Data: 22 Mai 2018
Nepotul Regelui Mihai a avut un accident rutier in acesta dimineata. 

Nicolae al Romaniei a avut parte de un incident neplacut in trafic. El a fost implicat intr-un accident rutier in nordul capitalei, in zona Liceului Francez, potrivit unor surse din cadrul Politiei Rutiere, citate de agentiile de presa.

Din primele cercetari, ar fi vorba de nerespectarea distantei intre autoturisme, vinovat fiind al doilea sofer. 

Pentru a clarifica situatia, fostul Principe a publicat o scurta declaratie pe pagina sa oficiala de Facebook. 

,,Incidentul rutier mentionat azi in presa a fost unul minor si a constat intr-o atingere foarte usoara a masinii din fata mea. Ca urmare a acestei stari de fapt, am considerat de comun accord cu celalalt conducator autor sa intocmim o intelegere ambiabila intre parti si astfel, incidentul a fost incheiat intr-un mod diplomat.”, a scris Nicolae.

Nicolae e una dintre cele mai controversate figuri din familia regala a Romaniei. Regele Mihai l-a exclus din linia de succesiune a Casei Regale si i-a retras titlul monarhic acordat in 2010. Nicolae era al treilea in ordinea de succesiune, dupa Mihai I si Principesa Margareta.

La acea vreme, fostul Suveran nu si-a motivat alegerea, insa a lasat sa se subinteleaga ca decizia are legatura cu stilul de viata al nepotului sau.

In istoria Casei Regale a Romaniei au mai existat si alte excluderi la succesiune. De exemplu, Principele Carol a fost exclus din linia de succesiune in 1926, dupa ce a renuntat la tron a doua oara pentru iubita sa, Elena Lupescu.

FULLSCREEN
Principele Nicolae, implicat intr-un accident rutier in urma cu putin timp
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies