Prințesa Beatrice a născut o fetiță de nota 10! Regina Elisabeta a II-a, străbunică pentru a 12-a oară 

Prințesa Beatrice a născut o fetiță de nota 10! Regina Elisabeta a II-a, străbunică pentru a 12-a oară
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 21 Septembrie 2021
Data actualizare: 21 Septembrie 2021
Motiv de bucurie pentru Casa Regală a Marii Britanii! Prințesa Beatrice a adus pe lume o fetiță de nota zece, micuța fiind primul copil al cuplului pe care îl formează alături de milionarul Edoardo Mapelli Mozzi.

Fericitul anunț a fost făcut public în cadrul unui comunicat emis luni de Palatul Buckingham, citat de Sky News. În acesta se precizează că bunicii și străbunicii au fost informați imediat după ce Prințesa Beatrice, în vârstă de 33 de ani, a născut.

Familia Regală a transmis mulțumiri întregului persoanal de la unitatea spitalicească și menționează că atât mămică, cât și fetița se simt foarte bine și așteaptă să fie externate curând. 

Potrivit comunicatului, Prințesa Beatrice și soțul ei se gândesc cu nerădare la momentul în care o vor prezenta pe micuța fratelui mai mare, căci Edoardo are un băiețel dintr-o relație anterioară. 

Beatrice, în vârstă de 33 de ani, este fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson. Beatrice şi Mozzi s-au cunoscut în 2018 și s-au căsătorit în iulie 2020 în cadrul unei ceremonii discrete la care au participat doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Outfitul perfect la Untold!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies