Prinții Harry și William se vor întîlni, prima oară după un an, la înmormântarea bunicului lor

Prinții Harry și William se vor întîlni, prima oară după un an, la înmormântarea bunicului lor
Citeste mai mult despre: printul Harry, inmormantare, Printul William,
Data publicarii: 14 Aprilie 2021
Data actualizare: 14 Aprilie 2021
Deși Prințul Harry a ajuns la Londra, acesta nu se va întâlni, față în față, cu fratele său, prințul William, decât în ziua înmormântării bunicului lor, prințul Philip. 

Conform Metro.uk.co, cei doi frați au vorbit la telefon după ce Harry a ajuns în Marea Britanie și se pregătesc de reuniune, la mai bine de un an de când acesta a părăsit familia regală. 

La înmormântarea ducelui, Harry și William vor avea o primă întrevedere, după interviul bombă cu Oprah Winfrey, în timpul căruia ducele de Sussex a spus despre fratele său mai mare că este ”încătușat” în familia regală. 

Se pare că cei doi se vor vedea înainta de ceremonia de la 15.00 de la capela St George a castelului Windsor, sâmbătă, când este de așteptat să stea unul lângă altul în spatele sicriului bunicului lor.

Cum Meghan nu va participa la înmormântare, se pare că Kate Middleton, soția lui William, este însărcinată să supravegheze întâlnirea celor doi pentru a nu apărea conflicte. 

Ducesa de Cambridge va ”aplana tensiunile dintre frați”, fiind renumită pentru faptul că este capabilă să ”îmblânzească” izbucnirile emoționale ale soțului său. O sursă a declarat pentru The Telegraph că ducesa speră ca frații să se împace și că este ”incredibil de tristă” că relația dintre Harry și William s-a deteriorat în asemenea mod. 

În trecut, Harry a descris-o pe Kate ”sora mai mare pe care nu am avut-o niciodată”.

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

Întrebarea Mesei Rotunde cu Radu Constantin: Motivul pentru care și-ar părăsi iubita: ”Visez de 27 de ani la așa ceva”

FULLSCREEN
Prinții Harry și William se vor întîlni, prima oară după un an, la înmormântarea bunicului lor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies