Prințul Charles a postat primul său mesaj pe Instagram. Ce a scris moștenitorul tronului britanic

Prințul Charles a postat primul său mesaj pe Instagram. Ce a scris moștenitorul tronului britanic
Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au o pagină oficială de Instagram. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Noiembrie 2019
Data actualizare: 13 Noiembrie 2019
Pe 14 noiembrie împlinește 71 de ani, însă a descoperit rețelele sociale. Prințul Charles a postat primul său mesaj pe Instagram, urmând exemplul fiilor săi, William și Harry.

Prințul Charles și-a făcut debutul în social media cu două zile înainte să împlinească venerabila vârstă de 71 de ani. Tatăl lui William și al lui Harry a postat un mesaj pe contul oficial de Instagram al Casei Clarence, reședința oficială a Prințului de Wales și a Ducesei de Cornwall. 

Fiul Reginei Elisabeta a II-a a transmis un mesaj în preziua plecării sale în India, a zecea vizită oficială pe care prințul Charles o efectuează în această țară. 

„În timp ce plec spre India, în cea de-a zecea vizită oficială, vreau să vă transmit cele mai calde urări tuturor celor din comunitatea Sikh din Regatul Unit și din întreg Commonwealth-ul, cu ocazia celei de-a 550-a aniversare a lui Guru Nanak Dev Ji”, a scris prințul Charles.

Citește și: Cine e artistul care l-a bătut pe Papa Francisc la postările pe Instagram. Ce record a stabilit

Contul oficial al Prințului de Wales și al Ducesei de Cornwall, care are peste 890.000 de urmăritori, este întreținut de persoane din anturajul membrilor Casei Regale. Toate mesajele pe care Charles și Camilla le-au transmis în mediul online au fost publicate cu ajutorul unor intermediari.

În primăvara acestui an, ducii de Sussex – Meghan și Harry – și-au creat și ei o comunitate puternică în online, după ce și-au deschis un cont oficial de Instagram.

Contul lor, care are în prezent peste 9,8 milioane de urmăritori, reușise să strângă peste un million de fani într-o singură zi.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Meghan Markle, profil de celebritate


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies