Printul Charles apare intr-o emisiune britanica, in care este promovat turismul romanesc! VIDEO

Printul Charles apare intr-o emisiune britanica, in care este promovat turismul romanesc! VIDEO
Citeste mai mult despre: Printul Charles,
Data publicarii: 05 Octombrie 2011
Data actualizare: 05 Octombrie 2011
Printul Charles apare in emisiunea "Wild Carpathia", difuzata de Travel Channel UK, care prezinta unele dintre cele mai frumoase zone din Muntii Carpati, se arata pe site-ul postului de televiziune.

Transilvania este prezentata, in teaserul emisiunii, ca fiind "un loc al mitului si legendei" unde "urletul lupilor iti da fiori in aerul racoros al noptii" . "Carpathia", numele pe care prezentatorul Charlie Ottley il da spatiului din interiorul muntilor Carpati, din România, este "aproape la fel de intinsa ca Marea Britanie" si este pentru realizatorul filmului, un loc in care s-a pastrat salbaticia si un spatiu unde inca mai traieste ursul brun.

Ottley spune ca a cautat, in Transilvania, oameni care au facut aceste locuri mai frumoase si care incearca sa pastreze traditia. Printre cei indragostiti de România, care apar in film, se numara si Printul Charles, care glumeste, spunând ca, potrivit arborelui sau genealogic, este descendent al lui Vlad Tepes, si in acest fel, are legatura cu România.

Printre obiectivele turistice care apar in documentarul de 60 de minute se numara si Castelul Huniazilor.

Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata.

In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Miclosoara, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si renovat de catre descendentii familiei Kalnoky.

Potrivit site-ului Travel Channel, documentarul "Wild Carpahia" va fi difuzat pe 30 octombrie.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies