Prințul Charles, cadou special pentru nepotul său de 5 ani, prințul George

Prințul Charles, cadou special pentru nepotul său de 5 ani, prințul George
Citeste mai mult despre: Printul Charles, cadou, Printul George,
Data publicarii: 31 Octombrie 2018
Data actualizare: 31 Octombrie 2018
Prințul Charles a dezvăluit cadoul special pe care i l-a făcut primului său nepot, George, fiul lui William și al lui Kate Middleton.

În cadrul unui documentar care va fi lansat în curând, ”Prince, Son and Heir: Charles at 70”, Prințul Charles vorbește despre cadoul pe care i l-a făcut nepotului după nașterea acestuia, în iulie 2013.

Citește și: Talentul moștenit de prințul George de la bunica sa, Lady Diana

Vorbind despre casa sa din Birkhall și parcul din jurul ei, Charles a indicat mai mulți copaci care au fost plantați atunci când prințul George s-a născut, acum cinci ani, spunând: ”Aceasta este pădurea lui George”.

”Pe măsură ce îmbătrânesc, tot ceea ce îmi doresc cel mai mult este să plantez copaci”, a spus Charles, care și-a dedicat mare parte din viață luptei pentru conservarea mediului. ”Sper că va fi destul de amuzant pentru George, pentru că ei voi crește în același timp cu el”.

Camilla, soția lui Charles, apare și ea în documentar, adăugând: ”Nu îți vine să crezi cât de mult au crescut. Erau foarte micuți atunci când au fost plantați. În scurt timp, vom părea pitici pe lângă ei”.

De curând, fiul lui Charles, prințul Harry, și-a lăudat tatăl pentru implicarea în problemele mediului, de mai bine de 50 de ani.

La ora actuală, prințul Charles este pe cale să devină pentru a patra oară bunic, prințul Harry și soția sa, Meghan, așteptând primul lor copil. Charles este deja bunicul lui George, al prințesei Charlotte și al prințului Louis.

După nașterea lui Louis, în luna aprilie a acestui an, Charles a dat o declarație amuzantă. ”Suntem amândoi încântați de veste”, a spus el, referindu-se și la soția sa, Ducesa de Cornwell. ”Este o mare bucurie să mai am încă un nepot, singura problemă este că nu știu cum să mai țin pasul cu ei”.

Documentarul ”Prince, Son and Heir: Charles at 70” va fi difuzat pe 1 noiembrie la BBC One, în onoarea zilei de naștere a prințului Charles, care va împlini în curând 70 de ani.

Foto: GettyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies