Prințul Charles vrea să schimbe legea după ce ajunge Rege, din cauza lui Archie, fiul lui Harry și Meghan

Prințul Charles vrea să schimbe legea după ce ajunge Rege, din cauza lui Archie, fiul lui Harry și Meghan
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Iunie 2021
Data actualizare: 23 Iunie 2021
Meghan Markle și Prințul Harry sunt în continuare în centrul atenției în Marea Britanie, chiar dacă au părăsit Regatul și s-au mutat peste Ocean.

Potrivit jurnaliștilor britanici, Prințul Charles este foarte supărat pe fiul său și pe soția acestuia și a afirmat că Archie, primul lor urmaș, nu va ajunge niciodată în prima linie a moștenitorilor tronului Marii Britanii.

Tabloidele din Marea Britanie, în frunte cu Daily Mail, scriu că Prințul Charles este foarte hotărât ca, odată ce ajunge Rege, să modifice legea astfel încât numărul persoanelor din linia direct a tronului să fie mai mic. Și, chiar dacă Archie, fiul Prințului Harry cu Meghan Markle, are dreptul de a deveni Prinț, Charles a dezvăluit că va face tot posibilul ca acesta să nu fie pe lista posibililor viitori Regi.

Mai mult decât atât, jurnaliștii britanici afirmă că Prințul Charles i-a anunțat deja pe Prințul Harry și pe Meghan Markle de decizia lui. „Harry și Meghan au spus că Archie nu va fi niciodată Prinț, chiar și atunci când Charles va deveni Rege”, notează cei de la Daily Mail.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies