Prințul George a împlinit 6 ani. Fotografiile adorabile pe care i le-a făcut Ducesa Kate Middleton

Prințul George a împlinit 6 ani. Fotografiile adorabile pe care i le-a făcut Ducesa Kate Middleton
Autor: Redactia
Data publicarii: 22 Iulie 2019
Data actualizare: 22 Iulie 2019
Fiul cel mare al ducilor de Cambridge, prințul George, împlinește astăzi 6 ani.  Cu această ocazie, Palatul Kensigton a publicat e contul oficial o serie de fotografii adorabile cu George.

Prințul George este fiul cel mare al prințului William și al Ducesei Kate Middleton. El s-a născut pe 22 iulie 2013, la 2 ani de la căsătoria ducilor de Cambridge. 

 

Membrii familiei regale obișnuiesc să marcheze aniversarea copiilor postând fotografii amuzante cu aceștia. Kate Middleton este cea care își fotografiază copiii și, să recunoaștem, este foarte talentată. 

 

Kate l-a fotografiat pe George în grădina Palatului Kensington, iar imaginile cu micul prinț cuceresc Instagramul. 

 

“La mulți ani, prințul George! Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească noi fotografii cu Prințul George care marchează cea de-a șasea aniversarea a Înălțimii Sale Regale. Aceste fotografii au fost făcute recent în grădina casei sale de la Palatul Kensington de către ducesa de Cambridge. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele voastre!”, a fost mesajul oficial transmis de familia regală britanică pe Instagram.

 

În fotografii, George este surprins zâmbind larg, așa că internauții  au putut observa că acestuia îi lipsesc câțiva dințișori. 

Vezi fotografiile în GALERIA FOTO 


Urmărește și:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies