Prințul George al Marii Britanii împlinește astăzi 5 ani. Iată primul portret aniversar 

Prințul George al Marii Britanii împlinește astăzi 5 ani. Iată primul portret aniversar
Autor: Redactia
Data publicarii: 22 Iulie 2018
Data actualizare: 22 Iulie 2018
Prințul George, fiul Prințului William și al Ducesei Kate, împlinește astăzi 5 ani. Cu ocazia zilei sale, părinții lui vor organiza o petrecere de lux, ale cărei costuri se ridică la peste 100.000 de dolari, anunță Daily Mail.

Petrecerea va avea loc în grădina Palatului Kensington din Londra, care va fi transformată pentru cel mic. La petrecere vor participa frățiorii mai mici, Prințesa Charlotte, de 3 ani, și Prințul Louis, de 3 luni, dar și prieteni de-ai lui George.

George, a primit deja un cadou de ziua sa și anume o monedă comemorativă, de 5 lire. Monetăria Regală a prezentat-o deja pe contul lor oficial de Twitter. Moneda are anul 2018 inscripționat pe o față și face parte din setul denumit „The Progress of a Prince” (Progresul unui Prinț).


La petrece se zvonește că vor fi peste 15 organizatori printre care, magicieni și pizzari, care se vor ocupa cu distracția, copiii urmând a fi angrenați în tot felul de activități amuzante. Petrecerea se va încheia cu servirea tortului aniversar, care se anunță a fi uriaș și colorat. 

Potrivit revistei Life and Style, după petrecerea oficială, familia l-ar putea sărbători pe cel mic pe o insulă privată în Caraibe, unde se vor putea detaşa de atenţia permanentă şi vor putea petrece în intimitate împlinirea vârstei de 5 ani a Prinţului George.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!