Printul George nu este cel mai influent copil din lume. Cine e micuta vedeta care l-a "detronat" pe print

Printul George nu este cel mai influent copil din lume. Cine e micuta vedeta care l-a detronat pe print
Data publicarii: 14 August 2017
Data actualizare: 14 August 2017
Nu este niciun secret faptul ca parintii se lasa influentati in alegerile pe care le fac pentru copiii lor de ceea ce vad la copiii vedetelor. Nu fac exceptie nici parintii britanici, care au recunoscut, de exemplu, ca achizitioneaza anumite obiecte vestimentare (si nu numai) dupa ce le vad pe copiii celebritatilor. 

Ne-am fi asteptat ca Printul George sa fie cel mai influent copil printre britanici, insa fiica fashion icon-urilor Victoria si David Beckham, Harper, este pe primul loc in acest clasament. Daily Mail scrie ca hainele pe care Printul George si Printesa Charlotte le poarta se vand imediat cum apar poze cu micutii in presa modena, insa Harper Beckham, la numai 6 ani, este un adevarat trendsetter printre copii.

Harper este o fashionista in devenire. New York Post are chiar un blog dedicat micutei. Ca si North West, fetita lui Kim Kardashian si Kanye West care nu este vazuta niciodata in haine vesele de copii, ci mai degraba in miniaturi de haine pentru adulti, si Harper are un look destul de serios. 

Alaturi de Harper Beckham, Printul George si Printesa Charlotte, in top 5 se mai afla inca doi copii ai sotilor Beckham: Romeo si Cruz.

Vezi imaginile aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies