Prințul George și Prințesa Charlotte participă la înmormântarea străbunicii lor, Regina

Prințul George și Prințesa Charlotte participă la înmormântarea străbunicii lor, Regina
Data publicarii: 19 Septembrie 2022
Data actualizare: 19 Septembrie 2022
Prințul George și Prințesa Charlotte participă la funeraliile Reginei, fiind așteptați să meargă în spatele sicriului, alături de părinții lor. 

Cei doi frați, care ocupă al doilea și al treilea loc în linia succesiunii la tron, vor lua parte la procesiune, printre alți membrii ai familiei, printre care Regele Charles și prințul Harry.

Duminică noapte, s-a confirmat faptul că Prințesa și Prințul de Wales îi vor aduce pe George (9 ani) și Charlotte (7 ani) la înmormântare, sursele Daily Mail spunând că a fost ”o decizie de familie colectivă”. Cei doi vor fi cei mai tineri membrii ai familiei regale care vor avea un rol important într-o astfel de ocazie. 

Cei doi copii vor fi însoțiți de mama lor, Kate, și de Regina consoartă, Camilla, într-o mașină până la Westminster Abbey, ca să nu meargă la toată procesiunea.

Este de așteptat ca miliarde de oameni din toată lumea să vizioneze înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în timp ce la slujbă vor participa unii dintre cei mai puternici oameni din lume: membri ai familiei regale, președinți și prim miniștri. 

Zeci de mii de oameni se vor alinia la procesiunea dintre Westminster și Windsor, acolo unde Regina va fi înmormântată pe seară.

Foto: Getty
 

Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!