Prințul Harry a dat în judecată două tabloide pentru violarea corespondenței. Ce i-au sustras din telefon

Prințul Harry a dat în judecată două tabloide pentru violarea corespondenței. Ce i-au sustras din telefon
Prințul Harry e în război cu presa din Regat. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Octombrie 2019
Data actualizare: 05 Octombrie 2019
Casa Regală Britanică a confirmat vineri că prințul Harry se află în război cu managerii a două tabloide din Marea Britanie.

Prințul Harry a chemat în judecată conducerea ziarelor The Sun și Daily Mirror pentru acuzații extrem de grave. Ducele de Sussex susține că jurnaliștii publicației i-au sustras date din telefonul mobil cu scopul de a le face publice.

Este vorba de niște mesaje, pe care cele două publicații le-ar fi interceptat folosindu-se de tehnică ilegală. Un purtător de cuvânt al companiei News Group Newspapers, care deține ziarul The Sun, a confirmat existența procesului intentat de prințul Harry, într-o declarație dată postului NBC.

Palatul Buckingham a confirmat, de asemenea, existența conflictului și că demersurile în instanță au fost realizate de Casa Regală, în numele prințului Harry.

„Cererea a fost depusă în numele ducelui de Sussex la Înalta Curte, în ceea ce privește interceptarea ilegală a mesajelor vocale. Având în vedere că datele revendicărilor nu sunt încă publice, nu vă pot oferi mai multe informații în acest moment”, a explicat un reprezentant al Casei Regale pentru NBC.

Ducii de Sussex mai au un proces

Prințul Harry a anunțat marți că a deschis un proces pe numele deținătorului publicației Mail on Sunday, tot din cauza atacurilor la adresa soției sale. El a acuzat ziarul de hărțuire, după ce a publicat o scrisoare privată, pe care Meghan i-a trimis-o tatălui ei la începutul acestui an.

Ducele se Sussex a afirmat soția lui este hărțuită la fel cum a fost mama lui, prințesa Diana, în ultima parte a vieții ei.

„Cea mai adâncă frică a mea este ca istoria să nu se repete. Mi-am pierdut mama și acum văd cum soția mea cade victimă acelorași forțe puternice”, a spus Harry.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Kevin Hart, dat în judecată pentru 60 de milioane de dolari
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies