Prințul Harry era îndrăgostit lulea de Jennifer Aniston, dar s-a căsătorit cu Meghan Markle

Prințul Harry era îndrăgostit lulea de Jennifer Aniston, dar s-a căsătorit cu Meghan Markle
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Iunie 2019
Prințul Harry și Meghan Markle au trecut cu bine peste primul an de căsnicie și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Însă, un jurnalist de investigație și scriitor canadian susține că ducele de Sussex a făcut o pasiune și mai mare pentru actrița Jennifer Aniston înainte să o cunoacă pe Meghan.

Prințul Harry (34 de ani) era îndrăgostit până peste cap de Jennifer Aniston (50 de ani) în anul 2009, când actrița avut o apriție senzațională e coperta revistei GQ. Cunoscuți din anturajul său susțin că prințul a făcut rost de numărul ei de telefon și i-a trimis nenumărate mesaje și emoji.

Detalii picante despre pasiunea ducelui de Sussex pentru Aniston se găsesc în cartea scriitorului Ian Halperin, un fost jurnalist de investigații canadian care a publicat nenumărate volume despre secretele celebrităților.

Cartea nu a văzut încă lumina tiparului, însă Halperin a dat câteva detalii într-un articol publicat de ziarul Daily Mirror.

Jennifer Aniston, pe coperta GQ în anul 2009. FOTO: Profimediaimages.ro

Harry a fost îndrăgostit de Jen ani de zile. Le-a spus prietenilor că are stofă de prințesă. A fost în vizită în LA și a petrecut cu câteva modele acolo. Le-a spus prietenilor că Jen e actrița lui favorită și a făcut rost de numărul ei de telefon. I-a trimis mesaje și emoji. O sursă mi-a spus că Jen știa de pasiunea lui Harry pentru ea, însă nu a vrut să-i răspundă, din cauza diferenței de vârstă”, susține scriitorul canadian.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Hary nu dețin custodia asupra bebelușului lor, Archie

Un purtător de cuvânt al actriței a negat existența acestor mesaje, însă Halperin spune că are încredere în sursele sale și își susține afirmațiile.

Meghan Markle: „Vreau un iubit britanic”

Coincidență sau nu, Meghan Markle (37 de ani) era în căutarea unui iubit britanic, susține o fostă prietenă de-ale actriței din serialul Suits.

„Ea mi-a spus: Vreau un iubit britanic. Eu am întrebat: Ce, o celebritate? Iar ea: Da, de ce nu?”, a dezvăluit Lizzie Cundy. Femeia a mărturisit că Meghan i-a umblat în telefonul mobil, în căutarea numerelor de telefon ale unor fotbaliști britanici. 

Lizzie spune că Meghan a fost foarte aproape de o relație cu fotbalistul Ashley Cole, de la LA Galaxy. În trecut, Cole a activat la echipele Chelsea, Arsenal și Crystal Palace.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Prințul Harry era îndrăgostit lulea de Jennifer Aniston, dar s-a căsătorit cu Meghan Markle
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO