Printul Harry nu a fost mereu motiv de mandrie pentru Casa Regala Britanica

Printul Harry nu a fost mereu motiv de mandrie pentru Casa Regala Britanica
Data: 23 Mai 2018
Nunta Printului Harry cu fosta actrita Meghan Markle a fost cel mai asteptat si urmarit eveniment al anului, iar stirile despre proaspetii insurateni nu contenesc sa apara.

Cu ocazia evenimentului urmarit de peste doua miliarde de oameni din intreaga lume au aparut si stiri mai putin placute pentru Familia Regala. Printre acestea se numara si cele cu privire la trecutul lui Harry, cunoscut pentru personalitatea lui libertina.

Iata care sunt cateva dintre peripetiile Printului Harry care au ajuns pe prima pagina a tabloidelor in ultimii ani:

A sarutat un soldat

In 2009 Harry a fost fotografiat in timp ce saruta un soldat, iar imaginile au ajuns pe internet si au creat un real disconfort pentru Familia Regala Britanica. 

A consumat substante interzise

La doar 17 ani Harry a fost prins in timp ce fuma marijuana si a fost trimis intr-un centru de dezintoxicare de tatal sau, Printul Charles. La momentul acela oficialii Case Regale au declarat pentru The New York Times ca: "A fost o problema serioasa care a fost rezolvata cu ajutorul familiei, iar acum subiectul este unul de domeniul trecutului".

S-a batut cu un fotograf

In 2004 Harry a avut o altercatie cu un fotograf care incerca sa il fotografieze dupa ce a iesit dintr-un club de noapte. Reprezentantii acestuia au declarat ca totul s-a intamplat din cauza fotografului, care l-ar fi provocat pe Print. "In aglomeratia de paparazzi care incercau sa il fotografieze, Printul Harry a fost lovit in fata de un aparat foto in timp ce se indrepta spre masina", au declarat sursele oficiale pentru The Telegraph.

A consumat alcool cand inca era minor

Harry a fost fotografiat in repetate randuri in timp ce consuma alcool, pe vremea cand avea doar 17 ani.

A fost acuzat de cruzime fata de animale

In anul 2010, in timpul unui meci de polo, calul pe care Harry il calarea a suferit o rana din cauza loviturilor primite, insa Printul a continuat sa joace, in ciuda faptului ca animalul sangera. Gestul sau a fost aspru criticat de activistii pentru drepturile animalelor.


 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO