Prințul Harry, prima apariție publică după înmormântarea bunicului său. A participat la un concert caritabil

Prințul Harry, prima apariție publică după înmormântarea bunicului său. A participat la un concert caritabil
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Mai 2021
Data actualizare: 08 Mai 2021
Prințul Harry a avut prima apariție publică după înmormântarea bunicului său, Prințul Philip. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a participat la Vax Live, un concert caritabil organizat în sprijinul eforturilor internaționale de vaccinare împotriva coronavirusului. 

„În această seară vă sărbătorim pe voi toți, cei aflați în prima linie de luptă cu pandemia, milioane de eroi din toată lumea. (…) Nu putem să ne odihnim și nu ne vom recupera complet până nu vom distribuit în mod drept și egal vaccinul în fiecare colț al lumii. (…) Virusul nu respectă granițe, iar accesul la vaccin nu poate fi determinat de granițe”, a spus Prințul Harry atunci când a urcat pe scenă. El a amintit în discursul său și despre situația dramatică din India, unde sunt aproape 20 de milioane de cazuri de Covid-19.

Potrivit The Sun, Harry a fost ovaționat de mulțimea strânsă pe stadionul din Inglewood. Spectatorii au fost încântați și imediat după discursul lui Harry au început să distribuie mesaje pe conturile de socializare. 

“Așa tratează America ființele umane, nu cum a tratat-o Anglia pe Meghan Markle. Harry e al nostru acum”, este mesajul postat de un internaut. Soția lui Harry nu a fost prezentă la eveniment. 

Printre celebritățile care au luat parte la evenimentul de la SoFi Stadium, Inglewood (California) se numără și Selena Gomez, Jennifer Lopez și trupa Foo Fighters. Vedete precum Ben Affleck, David Letterman, Jimmy Kimmel și Sean Penn s-au alăturat, de asemenea, pentru a da mesaje de susținere.

Concertul Vax Life a fost pre-înregistrat în fața a mii de spectator vaccinați pe stadionul din California și va fi difuzat în data de 8 mai pe Youtube și pe mai multe posture de televiziune din America.

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies