Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințul Charles în Marea Britanie. Cum a decurs întrevederea

Prințul Harry s-a întâlnit cu Prințul Charles în Marea Britanie. Cum a decurs întrevederea
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Aprilie 2022
Data actualizare: 18 Aprilie 2022
Nu mai este niciun secret că după decizia Prințului Harry de a renunța la îndatoririle regale și plecarea acestuia în SUA, relația sa cu tatăl lui s-a răcit complet.

Inevitabilul s-a produs, iar Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au ajuns în mare secret săptămâna trecută la Londra. Ei au făcut această oprire înainte de a ajunge în Țările de Jos, acolo unde erau așteptați la Jocurile Invictus. 

Ducii de Sussex s-au întâlnit în secret cu Regina, iar Harry și-a programat o întâlnire și cu tatăl său. Se pare că Elisabeta a II-a a insistat ca nepotul ei să-și vadă părintele, potrivit New York Post.

De altfel, aceasta a fost condiția pusă de Regina Marii Britanii. Ea a acceptat să-i primească pe Harry și Meghan, doar după ce mezinul Prințesei Diana a fost să-și viziteze tatăl. 

Harry și Meghan Markle la jocurile Invictus 2022 (FOTO: Getty Images)

Întâlnirea a fost una scurtă, dar emoționantă, potrivit surselor apropiate familiei regale. Toată discuția s-a rezumat la 15 minute, iar la un moment și-a făcut apariția și Camilla, soția lui Charles. 

Se pare că tatăl și fiul nu au adus în discuție cartea pe care Harry urmează să o publice și au vorbit doar despre Lilibet și Archie, copiii Prințului Harry. 

Harry nu-și mai văzuse tatăl de anul trecut, din aprilie, de la înmormântarea Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta. 

Anul trecut, Harry mărturisea în deja celebrul interviu pentru Oprah Winfrey că imediat după plecarea sa în Canada, tatăl său a încetat să-i mai răspundă la telefon.

“Sunt multe lucruri de spus aici. M-am simțit lăsat deoparte, abandonat (...) Cât am fost în Canada am vorbit de trei ori cu bunica mea la telefon și de două ori cu tatăl meu. Apoi, acesta nu mi-a mai răspuns”, a mărturisit atunci Harry. 

Fotografii: Getty Images

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!