Prințul Harry s-a întors la Meghan Markle cu o zi înainte de aniversarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry s-a întors la Meghan Markle cu o zi înainte de aniversarea Reginei Elisabeta a II-a
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Aprilie 2021
Data actualizare: 22 Aprilie 2021
Deși toată lumea se aștepta ca Prințul Harry să rămână alături de bunica sa în ziua în care aceasta împlinea 95 de ani, fiul lui Charles a luat un avion privat și a zburat la Meghan Markle și fiul lor, Archie. 

Harry n-a mai suportat dorul de soția sa, care este însărcinată pentru a doua oară, și la scurt timp după funeralii bunicului său s-a întors în California. 

Mezinul Prințesei Diana a ajuns în Marea Britanie, la 11 aprilie, la două zile după moartea Prințului Philip. Acesta s-a instalat la Frogmore Cottage, reședința regală în care a locuit cu Meghan Markle după nuntă. 

Pentru Harry, a fost prima vizită în Regatul Unit după ce a anunțat că renunță la privilegiile regale și s-a mutat cu Meghan Markle și fiul lor în California. La un an distanță de decizia luată, cei doi au oferit un interviu bombă lui Oprah despre Casa Regală Britanică și motivele care au dus la separarea lor de monarhie. 

În urma dezvăluirilor făcute, fratele William și tatăl său, Charles, s-au îndepărtat de Harry. Odată cu venirea acestuia în Londra, multă lume a sperat la o reconciliere. Se pare că au existat discuții între cei trei, însă tensiunile au rămas. 

Mai mult, Harry a decis să plece în America, chiar cu 24 de ore înainte de ziua bunicii sale. Potrivit Daily Mail, mașina lui Harry a fost fotografiată la aeroportul Heathrow, cu o zi înainte de aniversarea bunicii sale. El a ajuns marți la locuința lui din Montecito, California. 

Regina Elisabeta a II-a a implinit 95 de ani miercuri, 21 aprilie, si a fost cu siguranță cea mai tristă aniversare. Regina și-a înmormântat soțul sâmbătă, 17 aprilie. Philip a murit la 99 de ani, la Castelul Windsor. Cei doi erau căsătoriți de 73 de ani. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro! 

FULLSCREEN
Prințul Harry s-a întors la Meghan Markle cu o zi înainte ca Regina Elisabeta să împlinească 95 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies