Prințul Harry se folosește de imaginea mamei lui pentru a-și promova noul site. „Nu cred că William va fi fericit”

Prințul Harry se folosește de imaginea mamei lui pentru a-și promova noul site. Nu cred că William va fi fericit
Prințul Harry a inaugurat site-ul fundației Archewell cu poza mamei sale. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Ianuarie 2021
Data actualizare: 04 Ianuarie 2021
Prințul Harry a făcut un nou pas greșit în relația cu fratele său, William, cred experții de la Londra familiarizați cu activitatea Casei Regale Britanice.

În ajunul Anului Nou, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au făcut public anunțul lansării noii lor fundații caritabile, Archewell. Printr-o scrisoare adresată anului în care tocmai am intrat, ducii de Sussex au prezentat site-ul fundației care găzduiește, chiar pe prima pagină, o fotografie în care apar Harry și mama lui, Prințesa Diana

Imaginea, surprinsă de fotograful Tim Graham la Highgrove (reședința Prințului Charles) în 18 iulie 1986, ni-l înfățișează pe Harry pe umerii mamei sale. Într-o altă fotografie, Meghan Markle apare alături de mama ei.

Jurnalistul Phil Dampier, specializat în tratarea subiectelor arzătoare ale Casei Regale Britanice, susține că Prințul William nu va fi deloc satisfăcut dacă va afla că fratele lui exploatează imaginea mamei lor în scop comercial.

Cred că William va fi puțin îngrijorat dacă Harry o folosește pe Diana pentru oricare dintre afacerile sale caritabile sau comerciale fără să-l consulte și nu cred că ar fi fericit dacă exploatează statutul simbolic al mamei sale”, a spus acesta citat de Daily Mail.

„Eu sunt fiul mamei mele. Iar eu sunt mama fiului nostru. Împreună vă aducem Archewell. Noi credem în umanitate. Pentru că am văzut ce e mai bun din umanitate. Am experimentat compasiunea și bunătatea, de la mamele noastre și străini deopotrivă”, se arată pe site-ul lansat de ducii de Sussex.

Expertul britanic este de părere că cei doi i-au ignorat voit pe tații lor; Meghan, pentru că nu are o relație deloc bună cu Thomas Markle, iar Harry pentru a-i face pe plac soției lui.

Prinții William și Harry nu sunt nici ei în relații prea bune. Între ei s-a căscat o prăpastie în momentul în care mezinul a decis să întoarcă spatele Familiei Regale și să înceapă o viață nouă peste Ocean. William, ca multe alte figuri emblematice ale Coroanei, dă vina pe Meghan Markle pentru modul în care Harry și-a renegat familia.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE: Varză a la Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!