Prințul Harry și Meghan Markle nu au vrut să-și petreacă vacanța alături de Regină. Care este motivul

Prințul Harry și Meghan Markle nu au vrut să-și petreacă vacanța alături de Regină. Care este motivul
Citeste mai mult despre: printul Harry, Meghan Markle,
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Septembrie 2019
Data actualizare: 05 Septembrie 2019
Prințul Harry și Megan Markle au refuzat invitația Reginei de a-și petrece vacanța împreună cu familia regală în Scoția, pe motiv că fiul lor, Archie, este prea tânăr pentru a călători. 

Anunțul a stârnit un val de reacții și suspiciuni, având în vedere că recent cei trei au călătorit cu avionul privat în Ibiza.

Maiestatea Sa i-a invitat pe membrii familiei regale să-și petreacă vacanța împreună în Scoția, la Palatul Balmoral, dar Ducele și Ducesa de Sussex i-au refuzat invitația. Motivul pe care cuplul regal l-a invocat a fost că fiul lor, Archie, este prea mic pentru a călători.

„Harry și Meghan nu au planuri de a merge la Palatul Balmoral în această vară, deoarece aceștia consideră că Archie este prea mic” a declarat o sursă apropiată familiei regale pentru publicația The Sun.

Motivul pentru care cuplul regal a respins invitația Reginei a stârnit foarte multe controverse și suspiciuni.

 „Este un pic ciudat că vârsta celui mic nu i-a împiedicat să meargă în Ibiza pentru a-l vedea pe Elton John în Franța. Dacă își doresc intimitate și protecție - își doresc asta - ar trebui să știe că nu există o destinație mai intimă și mai sigură decât reședința Reginei din Scoția ”, a mai afirmat sursa .

Pentru Megan Markle ar fi fost prima vacanță petrecută la Palatul Balmoral. Ducele și Ducesa de Sussex nu au putut lua parte anul trecut, deoarece aceștia i-au fost aproape lui Kate, care era în ultimul trimestu de sarcină.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies