Prințul Harry și Meghan Markle vor să intre din nou în grațiile Reginei. Cum plănuiesc să îi câștige simpatia

Prințul Harry și Meghan Markle vor să intre din nou în grațiile Reginei. Cum plănuiesc să îi câștige simpatia
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 07 Septembrie 2021
Data actualizare: 07 Septembrie 2021
Meghan Markle și prințul Harry continuă să uimească! Ultima decizie luată de ducii de Sussex, care au părăsit în mod oficial Casa Regală a Marii Britanii în primăvara anului trecut, este una cât se poate de controversată. 

Meghan și Harry au stârnit o multitudine de discuții în presa britanică atunci când au decis să părărsească Casa Regală și să se retragă la mii de kilometri distanță, în Statele Unite ale Americii. Presa a speculat motivele pentru care ducii de Sussex au luat o decizie atât de radicală.

Mai mult decât atât, nu o singură dată, s-a zvonit că relațiile dintre prințul William și prințul Harry s-au răcit considerabil în urma plăcării ducelui de Sussex. În interviul acordat celebrei Oprah Winfrey, cuplul căzut în dizgrație a povestit despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat la curtea regală și au vorbit despre presiunea enormă căreia au fost supuși. 

Regina Elisabeta a II-a se pare că se numără, totuși, printre persoanele pe care Meghan și prințul Harry le respectă în continuare. Așadar, cei doi au luat o hotărâre neașteptată și au decis să se întoarcă în Marea Britanie pentru ca Regina să o poată cunoaște pe Lilibet, mezina cuplului.

Reprezentanții Casei Regale nu au răspuns încă invitației lansate de Harry și Meghan, însă publicațiile britanice susțin că șansele ca Regina să accepte sunt reduse, relatează mirror.co.uk. "În ciuda faptului că Regina ține nespus la nepotul său, ea nu poate uita jignirile aduce Casei Regale în dezvăluirie din cartea biografică lansată de ei", dezvăluie publicația. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: 
Prințul Harry vrea pace cu Regina!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies