Prințul Louis, fotografiat de mama lui, Kate Middleton, în prima zi de creșă. „E leit mama”

Prințul Louis, fotografiat de mama lui, Kate Middleton, în prima zi de creșă. E leit mama
Ducii de Cambridge și cei trei copii ai lor: Prințul George (stânga), Prințul Louis și Prințesa Charlotte. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Aprilie 2021
Data actualizare: 23 Aprilie 2021
Kate Middleton își arată din nou calitățile de fotograf cu un instantaneu de milioane de like-uri pe rețelele sociale. Ducesa de Cambridge a distribuit o fotografie adorabilă cu Prințul Louis, în prima sa zi de creșă.

Prințul Louis a împlinit 3 ani pe 23 aprilie, motiv pentru mama lui să împărtășească această bucurie cu toți admiratorii familiei sale. Ducesa de Cambridge a distribuit, pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington, o fotografie cu micul prinț care mergea la creșă.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni scurți și pulover subțirel, Prințul afișează un zâmbet larg „la bordul” bicicletei lui de culoare roșie, primul vehicul pe care a învățat să-l „conducă”.

O fotografie de milioane de like-uri, în care admiratorii Ducilor de Cambridge au „citit” căldura din priviri a Prințului William și încrederea afișată de Ducesa Kate.

E copia mamei lui, clar”, a comentat un fan al ducilor. 

O, Dumnezeule, este adorabil! La fel ca fratele și sora lui mai mari”, a scris o admiratoare.


Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Trei ani. Făcută la începutul acestei săptămâni de Ducesă înainte de a pleca în prima lui zi de creșă. Ducele și Ducesa sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu Prințul Louis”, informează contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge. Nu e prima oară când Kate Middleton își fotografiază copiii și distribuie pozele pe conturile sociale.

Micul prinț merge la aceeași creșă unde a fost înscrisă și sora sa mai mare, Prințesa Charlotte. O sursă din anturajul familiei a dezvăluit revistei People motivele pentru care ducii au ales această instituție de învățământ preșcolar.

Au ales acea creșă pentru că au crezut că ar fi prim pas ideal pentru educația lui Charlotte și au fost impresionați de echipa de acolo”, a spus sursa citată.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!