Prințul William, devastat de comportamentul fratelui său, Harry! “E lipsă de respect față de bunica!”

Prințul William, devastat de comportamentul fratelui său, Harry! E lipsă de respect față de bunica!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Februarie 2021
Data actualizare: 22 Februarie 2021
Vestea că prințul Harry a renunțat definitiv la atribuțiile regale l-a devastat pe fratele său, prințul William. Fiul cel mare al prințesei Diana este trist și încearcă să se obișnuiască cu ideea că relația cu fratele său nu va mai fi niciodată la fel. 

Recent, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au părăsit definitiv Casa Regală Britanică, anunțând totodată că renunță la toate îndatoririle de membri ai monarhiei.  

"Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale”, a anunțat zilele trecute Palatul Buckingham. "Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale”, scrie în comunicat.

O sursă apropiată casei regale a dezvăluit că decizia luată de Harry l-a șocat pe William. Acesta este trist și condamnă comportamentul fratelui său față de bunica lor, regina Elisabeta a II-a. El consideră actul lui Harry insultător și lipsit de respect. 

“E lipsă de respect față de bunica, Harry!”, ar fi spus William potrivit unei surse din interiorul casei regale, scrie The Times. 

După ce i-a trecut furia și-a dat seama că va trebui să se obișnuiască cu absența fratelui său. Au împărțit totul în viață: un birou, o fundație, s-au întâlnit zi de zi și toată distracția de care au avut parte în tot acest timp…Îi va lipsi mereu”, a mai spus sursa citată de The Times

Un prieten al prințului William a mai declarat că acesta simte acum toată presiunea pe umerii săi. “Viitorul lui arată diferit din cauza alegerilor lui Harry. Nu e ușor”, a spus acesta. 

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

Înainte de a anunța că nu își vor relua atribuțiile regale și nici nu se vor întoarce în sânul monarhiei, Meghan și Harry au venit cu o altă veste importantă. Cei doi vor deveni din nou părinți anul acesta. Anunțul a fost făcut la câteva luni după ce Meghan a suferit un avort. 

Meghan și Harry locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale, la începutul anului 2020. Cuplul are un fiu, născut în mai 2019, pe nume Archie. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: zaSami & Tsuki au fost impresionați de cât de mult a evoluat Valorant - Facem Level (Gen Session) – episodul 18
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!