Prințul William și Kate Middleton sunt în căutarea unui specialist social media. Ce salariu va primi și ce beneficii va avea 

Prințul William și Kate Middleton sunt în căutarea unui specialist social media. Ce salariu va primi și ce beneficii va avea
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Prințul William și Kate Middleton sunt două persoane cu o agendă întotdeauna ocupată. Ducii de Cambridge trebuie să participe la o multitudine de vizite pe teritoriul Marii Britanii și nu numai, așadar nu au timp să-și gestioneze paginile oficiale de Instagram, Twitter sau Youtube. 

Prințul William și Kate Middleton pun preț pe păstrarea comunicării cu cei care îi apreciază, așadar este foarte important pentru ei să fie activi pe social media.

Pentru a fi siguri că anunțurile importante vor ajunge la cei interesați, Kate și William au scos la concurs un post de specialist în comunicare digitală. Acesta va trebui să actualizeze informațiile legate de ducii de Cambridge și de cei trei copii ai lor, să se ocupe de redactarea comunicatelor de presă, dar și să distribuie imagini interesante pentru internauți. 

Cel care va fi angajat va călători alături de ducii de Cambridge în vizite pe teritoriul Marii Britanii, dar și în cele în afara teritoriului britanic. 

Salariul încasat de cel care va demonstra că merită postul nu este specificat în anunțul ducilor, însă un astfel de post este remunerat, în general, cu aproximativ 35.000 de lire pe an. 

Conform anunțului, candidatul ideal ar trebui să fie unul de încredere și să posede capacitatea de a gestiona informațiile sensibile cu tact și diplomație, indiferent de contextul în care se află.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!