Prințul William și Prințul Harry se vor întâlni curând? Care este ocazia la care sunt așteptați împreună?

Prințul William și Prințul Harry se vor întâlni curând? Care este ocazia la care sunt așteptați împreună?
Citeste mai mult despre: Printul William, printul Harry, reuniune,
Data publicarii: 12 Martie 2021
Data actualizare: 12 Martie 2021
William este primul membru al Familiei Regale care a abordat frontal acuzațiile formulate de Harry și Meghan în interviul lor exploziv dat lui Oprah Winfrey. 
Mai precis, acesta a spus clar și răspicat: “Nu suntem o familie rasistă.” A recunoscut că încă nu a vorbit cu fratele său despre dezvăluirile lor, dar a precizat că o va face. 

Potrivit metro.co.uk, se pare că Regina și Prințul Charles au apreciat răspunsul dat de Prințului William la întrebarea unui reporter legată de interviul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. 

Mai mult, surse din interiorul Casei Regale susțin că cei doi frați se vor reuni în vară, la dezvelirea unei statui a Dianei la Palatul Kensington, în iulie.

O sursă a declarat pentru ziarul britanic Mirror: „Tensiunile sunt, fără îndoială, în creștere, dar amândoi își dau seama că este important să lase deoparte orice diferență, cel puțin pentru ceremonie.”


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACE LEVEL

FOTO: GETTY
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!