Prințul William tocmai a dezvăluit că el și Kate încalcă o importantă regulă a familiei regale

Prințul William tocmai a dezvăluit că el și Kate încalcă o importantă regulă a familiei regale
Data: 14 Septembrie 2018
  În calitate de membri ai familiei regale, atât prințul William cât și soția sa, Kate, sunt obligați să respecte anumite reguli, unele destul de stricte.

Este binecunoscut faptul că membrii familiei regale sunt sfătuiți să nu mănânce pește și fructe de mare atunci când iau masa în afara palatului. În acest fel, sunt evitate posibilele intoxicații  de care aceste alimente sunt susceptibile, mai ales atunci când sunt consumate crude sau gătite minimalist, conform BBC.
Foto: Getty

Citește și: Singura jucărie pe care Kate și William au interzis-o copiilor. Cel mai probabil și copilul tău o adoră

De asemenea, aceștia trebuie să evite carnea pregătită ”în sânge”, apa de la robinet din alte țări, dar și mâncărurile exotice ori prea condimentate. 

Măsurile preventive au sens: o afecțiune a sistemului digestiv, provocată de mâncare, îi poate da respectivului membru al familiei regale întregul program peste cap. Pentru că nimeni - nici însăși Kate Middleton - nu poate arăta bine în public când suferă de grețuri și vărsături.

În timp ce Regina respectă aceste reguli, unii membri ai familiei regale, mai tineri, tind să le ignore din când în când. 

 

Recent, prințul William a mărturisit cu sinceritate că el și soția sa, Kate, adoră să mănânce sushi. Acesta a vizitat un nou centru cultural japonez din Londra, unde a gustat niște sashimi cu somon, preparat de chef-ul Akira Shimizu, care a și dat numele restaurantului din clădire.

”Și mie și soției mele ne place sushi”, a spus prințul William. ”Poate o să venim aici să luăm prânzul când este mai puțin aglomerat”. Prințul William a descris sashimi-ul pe care l-a gustat drept ”minunat și delicios”. 

FULLSCREEN
Prințul William tocmai a dezvăluit că el și Kate încalcă o importantă regulă a familiei regale
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO