Priscilla Presley, dezvăluiri șocante din intimitate. Motivul pentru care artistul nu ieșea din casă fără soție 

Priscilla Presley, dezvăluiri șocante din intimitate. Motivul pentru care artistul nu ieșea din casă fără soție
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 23 Octombrie 2021
Priscilla și Elvis Presley au trait o dragoste tumultoasă, presărată cu infidelități și acuzații. Căsătoria lor s-a destrămat în anul 1973, însă Priscilla vorbește și acum despre momentele importante ale relației lor.

Într-un interviu acordat publicației People, Priscilla a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat odată ce a devenit soția lui Elvis, în anul 1967. Vedeta a mărturisit că, pe toată perioada mariajului, a trait într-o stare constantă de anxietate. Nu doar o singură data a pus fidelitatea lui Elvis sub semnul întrebării, căci în mod constant era urmărit de admiratoare, iar el se bucura din plin de atenția primită din partea lor. Priscilla a apelat la gesturi extreme pentru a se asigura că cel cu care se căsătorise îi este loial.

“Femeile gravitau întotdeauna în jurul lui, iar eu eram mereu stresată atunci când trebuia să meargă singur undeva. Mergeam cu el peste tot, chiar și la dentist pentru un control de rutină. Întotdeuna îl suoravegheam pentru că știam că toate privirile erau ațintite asupra lui”, a povestit Priscilla.

Nu doar atenția excesivă primită din partea femeilor a fost un motiv de ceartă în relația lor, ci și temperamentul vulcanic avut de Elvis. Priscilla a relatat că până și cel mai mic inconvenient putea da naștere unui conflict. Dacă vedea pe cineva pe care nu simpatiza l-a televizor punea mâna pe pistol și împușca ecranul, apoi îi spunea tatălui său să cumpere altul”, este mărturisirea șocantă făcută de Priscilla.

Vedeta a dezvăluit că au existat și momente pe care și le amintește cu drag. Eram mereu dispusă să îl întâmpin la ușă atunci când se întorcea acasă. Îmi plăcea foarte mult să am grijă de Elvis, să îl alint. Ne dezvoltasem propriul limbaj pentru a comunica nestingheriți. Trăiam o viață diferită de cea avută de restul oamenilor, dar a fost frumos”, a rememorat, cu nostalgie, Priscilla.

Vezi și: Cristiano Ronaldo pe OnlyFans? 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies